Interim versus admin solutions

Kies bewust voor admin solutions.

Ervaren professional

Wanneer u samenwerkt met admin solutions, krijgt u een ervaren professional over de (werk)vloer..

Een interimkracht is doorgaans op zoek naar een vaste job. Wanneer er zich dan een opportuniteit aanbiedt voor een vaste betrekking bij een ander bedrijf, kan hij/zij zijn opdracht bij u op – het einde van de week –  zonder meer stopzetten.

En uw zoektocht naar een nieuwe interimkracht begint opnieuw. Vergeet dan ook niet de bijhorende opleiding én tijd die u of uw medewerkers in deze persoon hebben geïnvesteerd.

Engagement

Wanneer ik me engageer voor een bepaald project of periode, dan kan u op mij rekenen voor de volledige duur van het project. Ik heb maar één doel voor ogen : dat u als klant tevreden bent !

Rechtstreeks

Een ander niet onbelangrijk punt is dat admin solutions rechtstreeks, zonder tussenpersoon, aan u factureert.
Een interimkantoor dient voor elke interimkracht ook aan de sociale verplichtingen te voldoen. Sociale zekerheid, ziekteverlof, maaltijdcheques, verzekeringen, … dienen voor elke medewerker betaald te worden. Dit vertaalt zich ook naar het prijskaartje dat u voorgeschoteld krijgt.

Prijs/kwaliteit verhouding

De prijs/kwaliteit verhouding is zeker in de huidige economische situatie de moeite waard om te bekijken.

Zoekt u een administratieve professional die zich vlug integreert en uw team ondersteunt vanaf de eerste dag ? Kies dan bewust voor admin solutions !

samen schakelen we naar een hogere versnelling