Wie ik ben en waarvoor ik sta

Goeiedag

Ik ben Ann De Gendt, zaakvoerder van admin solutions.

Ik ben een meertalige administratieve professional met 18 jaar ervaring in multinationals en KMO’s, waaronder 10 jaar bij Unilever. Hier kreeg ik de professionele vorming waarvan ik tot op de dag van vandaag nog altijd de vruchten pluk.

samen schakelen we naar een hogere versnelling

Met admin solutions richt ik me op freelance basis tot bedrijven en ondernemers die op zoek zijn naar een multi-taskende administratieve duizendpoot die beschikt over de nodige commerciële flair en oog voor detail.

samen schakelen we naar een hogere versnelling

Wanneer u met mij samenwerkt, kiest u bewust voor een professional die :

  • ervoor gaat (en dat merkt u)
  • gedreven en enthousiast is
  • to-the-point communiceert
  • proactief is en met u meedenkt
  • gepassioneerd is door haar vak
  • geen genoegen neemt met halve oplossingen
  • zowel een team-player is als iemand die zelfstandig naar resultaten toe werkt.

samen schakelen we naar een hogere versnelling

U kan op mij een beroep doen voor wanneer u tijdelijk en/of onverwachts administratieve ondersteuning nodig heeft.  Dit kan op dag-, week- of maandbasis. Heeft u mij nodig voor een project van enkele maanden tot een jaar of meer ? Ook dit behoort tot de mogelijkheden.
admin solutions biedt immers oplossingen op maat.

Meer weten over het veelzijdig traject dat ik heb afgelegd, klik dan hier voor meer informatie.

Ann De Gendt